KLEMPÍŘSKÉ PRVKY A ZPRACOVÁNÍ PLECHU

Výroba z plechu na zakázku: Od květináčů po plechové vany

Chtěli byste si pořídit atypické produkty z plechu? Není nic jednoduššího než se obrátit na zkušené klempíře a nechat si vše vyrobit na míru.

 

Vývoj ceny plechů a klempířských materiálů v roce 2022

V roce 2022 ceny některých stavebních materiálů skokově vzrostly. Situace na trhu se v letošním roce začala obracet k lepšímu...

 

Vývoj ceny plechů, hutního a klempířského materiálu

Ceny hutního materiál v posledních letech extrémně vzrostly. Zdražení souvisí s covid pandemií. Jaké ceny plechů a dalších klempířských prvků nás čekají v...

 

Druhy okapových systémů, materiály, výrobci a kolik stojí metr

Podívejte se na druhy okapových systémů, z jakých materiálů se okapy vyrábí ❓ a jaké jsou ty nejvhodnější ✅ pro vaši stavbu. Najdete zde také ceník dodání...

 

Titanzinek vs. pozink - který materiál vybrat na svody a okapy

Podívejte se ☝ na výhody a nevýhody okapů v provedení pozink a titanzinek, ale také variant z mědi, nerezu, plastu nebo hliníku včetně ceníku.

 

Plechové střešní krytiny - typy, cena a montáž

Podívejte se na výhody plechových střech, jak vypadají ❓ falcované nebo profilované střechy ☀️ i ceník plechů, příslušenství a pokládky.

 

Komínové stříšky Napoleon nebo Napolenonek - kterou zvolit?

Komínové stříšky jsou nedílnou ⭐ součástí komínových systémů. Proč si komínovou stříšku lidé pořizují a měli byste o tom uvažovat i vy?

 

Hranaté okapy a žlaby míru - rozvoz po ČR a SK

Jaké jsou výhody ❓ hranatého okapu oproti klasickým kulatým? Podívejte se na ceny a nechte si bezplatně poradit, ☝ jaký okap se hodí pro vaši stavbu.

 

Oplechování komína - montáž svépomocí i pro klempíře + ceník

Vše o oplechování komínů, ⚡ jak na montáž svépomocí i jak změřit komín a střechu tak, abyste komín oplechovali snadno sami.